اطلاعیه جذب محقق پژوهشی یا دانشجوی کارشناسی ارشد در زمینه تحقیقات مولکولی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۴/۶/۱ |

اطلاعیه جذب محقق پژوهشی یا دانشجوی کارشناسی ارشد در زمینه تحقیقات مولکولی

قابل توجه دانشجویان و فارغ التحصیلان کلیه گرایش های رشته زیست شناسی سلولی و مولکولی (میکروبیولوژی، ژنتیک، سلولی و مولکولی، ...) از علاقه مندان به انجام پروژه های تحقیقاتی و چاپ مقالات معتبر در کلیه زمینه های مولکولی و همچنین تولید واکسن نوترکیب دعوت به همکاری به عمل می آید.

همچنین دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد که نیازمند تعیین و تصویب پایان نامه خود در زمینه های مولکولی- میکروبی هستند با حمایت مرکز تحقیقات مقاومت های میکروبی جهت تامین بخشی از هزینه های طرح پذیرفته می شوند.

علاقه مندان و واجدین شرایط رزومه تحصیلی و تحقیقاتی خود را به آدرس mina_bustanshenas@yahoo.com ارسال و با شماره های 64352397 و یا 09196327233 با سرکار خانم بوستان شناس تماس حاصل فرماین

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 173 بار   |   دفعات چاپ: 3 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر