برگزاری همایش گردهمایی مسئولین روابط عمومی و سایت دانشگاه

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۲/۱۴ |
همایش گردهمایی مسئولین روابط عمومی مراکز تابعه با حضور سرپرست دانشگاه و مدیر روابط عمومی دانشگاه در تاریخ 14 اسفندماه در مرکز همایش های رازی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ این همایش با حضور دکتر کوهپایه زاده سرپرست دانشگاه، دکتر احمدی مشاور رییس دانشگاه و مدیر روابط عمومی، مسئولین روابط عمومی و سایت مراکز تحت پوشش برگزار گردید.

در این جلسه به ترسیم سیاستها و خط مشی های روابط عمومی توسط ریاست دانشگاه پرداخته شد و گزارشی ازعملکرد مراکز درخصوص میزان بارگذاری محتوا توسط مدیر روابط عمومی دانشگاه ارائه شد.
سرپرست دانشگاه از ارائه پیشنهادات و انتقادات مسئولین روابط عمومی طی جلسه پرسش و پاسخ استقبال کردند و در این جلسه با اهداء لوح تقدیر از مسئولین روابط عمومی قدردانی شد.

CAPTCHA
دفعات مشاهده: 406 بار   |   دفعات چاپ: 27 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر