• 1403/07/15 - 09:45
  • - تعداد بازدید: 95
  • - تعداد بازدید کنندگان: 90
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

استفاده از آووکادو برای جلوگیری از فاسد شدن غذاها

338931.mp3 استفاده از آووکادو برای جلوگیری از فاسد شدن غذاها

دانشمندان از ترکیبات به دست آمده از دانه‌های آووکادو در بسته‌بندی مواد غذایی استفاده کردند تا به از بین بردن میکروب‌ها و هشدار در مورد فساد مواد غذایی کمک کند. 

ویلیام و همکارانش در این پروژه جدید در سنگاپور، دانه‌های دور ریخته‌ شده آووکادو را فرآوری کردند تا سه ترکیب طبیعی به نام کاتچین(catechin)، اسید کلروژنیک(chlorogenic acid) و رنگدانه‌ای به نام پرسیورانجین(perseorangin) از آنها استخراج کنند.

دو ماده اول با آسیب رساندن به غشای سلولی میکروب‌ها، باکتری‌های مضری مانند استافیلوکوکوس اورئوس(Staphylococcus aureus) و ای کولی(Escherichia coli) را از بین می‌برند. از طرف دیگر، پرسیورانجین در واکنش به تغییر سطح pH تغییر رنگ می‌دهد. این سطوح به دلیل تولید ترکیبات نیتروژن توسط باکتری‌هایی که از غذاهای پر پروتئین مانند گوشت یا ماهی تغذیه می‌کنند، افزایش می‌یابد.

منبع: ایسنا

  • گروه اخبار : اخبار,[اخبار پايگاه]
  • کد خبر : 338931
:
ادمین مرکز تحقیقات مقاومت های میکروبی
خبرنگار

ادمین مرکز تحقیقات مقاومت های میکروبی

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings