استفاده از آووکادو برای جلوگیری از فاسد شدن غذاها
دانشمندان از ترکیبات به دست آمده از دانههای آووکادو در بستهبندی مواد غذایی استفاده کردند تا به از بین بردن میکروبها و هشدار در مورد فساد مواد غذایی کمک کند.
ویلیام و همکارانش در این پروژه جدید در سنگاپور، دانههای دور ریخته شده آووکادو را فرآوری کردند تا سه ترکیب طبیعی به نام کاتچین(catechin)، اسید کلروژنیک(chlorogenic acid) و رنگدانهای به نام پرسیورانجین(perseorangin) از آنها استخراج کنند.
دو ماده اول با آسیب رساندن به غشای سلولی میکروبها، باکتریهای مضری مانند استافیلوکوکوس اورئوس(Staphylococcus aureus) و ای کولی(Escherichia coli) را از بین میبرند. از طرف دیگر، پرسیورانجین در واکنش به تغییر سطح pH تغییر رنگ میدهد. این سطوح به دلیل تولید ترکیبات نیتروژن توسط باکتریهایی که از غذاهای پر پروتئین مانند گوشت یا ماهی تغذیه میکنند، افزایش مییابد.
منبع: ایسنا
کامنت