توصیه های بهداشتی به زائران اربعین حسینی
19740.mp3
توصیه های بهداشتی به زائران اربعین حسینی
زائران اربعین حسینی باید موارد بهداشتی را به منظور پیشگیری از بیماری های عفونی و واگیردار جدی بگیرند و به موارد زیر توجه کنند:
1-استفاده از مواد غذایی بستهبندی شده و زیر نظارت وزارت بهداشت در طول سفر
2- پرهیز از رو بوسی و دست دادن در طول مسیر
3- شستن دست ها به صورت منظم قبل از صرف غذا
3- شستن دست ها به صورت منظم قبل از صرف غذا
4-اطلاع دقیق از سلامت آب مصرفی و توجه به افراد توزیع کننده مواد غذایی
5-در صورت استفاده از سالاد، ماست و شیر، استفاده از مواد غذایی بسته بندی شده دارای برچسب سلامت سازمان غذا و دارو
6-عدم استفاده از مواد غذایی پخته شده که بیشتر از 2 ساعت در دمای محیط قرار گرفته اند.
5-در صورت استفاده از سالاد، ماست و شیر، استفاده از مواد غذایی بسته بندی شده دارای برچسب سلامت سازمان غذا و دارو
6-عدم استفاده از مواد غذایی پخته شده که بیشتر از 2 ساعت در دمای محیط قرار گرفته اند.
7-استفاده از موادغذایی پخته شده ای که داغ باشند و عدم استفاده از مواد غذایی پخته شده سرد
8-عدم مصرف مواد غذایی داغ و نوشیدنی در لیوان های یکبار مصرف پلیمری
8-عدم مصرف مواد غذایی داغ و نوشیدنی در لیوان های یکبار مصرف پلیمری
9-استفاده از آب شهری در پخت غذا
ایرنا
:
کامنت