• 1402/06/13 - 07:20
  • - تعداد بازدید: 305
  • - تعداد بازدید کنندگان: 295
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

توصیه های بهداشتی به زائران اربعین حسینی

19740.mp3 توصیه های بهداشتی به زائران اربعین حسینی

زائران اربعین حسینی باید موارد بهداشتی را به منظور پیشگیری از بیماری های عفونی و واگیردار جدی بگیرند و به موارد زیر توجه کنند:

1-استفاده از مواد غذایی بسته‌بندی شده و زیر نظارت وزارت بهداشت در طول سفر

2- پرهیز از رو بوسی و دست دادن در طول مسیر
3- شستن دست ها به صورت منظم قبل از صرف غذا 
4-اطلاع دقیق از سلامت آب مصرفی و توجه به افراد توزیع کننده مواد غذایی
5-در صورت استفاده از سالاد، ماست و شیر، استفاده از مواد غذایی بسته بندی شده دارای برچسب سلامت سازمان غذا و دارو 
6-عدم استفاده از مواد غذایی پخته شده که بیشتر از 2 ساعت در دمای محیط قرار گرفته اند.
7-استفاده از موادغذایی پخته شده ای که داغ باشند و عدم استفاده از مواد غذایی پخته شده سرد
8-عدم مصرف مواد غذایی داغ و نوشیدنی در لیوان های یکبار مصرف پلیمری
9-استفاده از آب شهری در پخت غذا

ایرنا
  • گروه اخبار : اخبار
  • کد خبر : 19740
:
کلیدواژه ها
ادمین مرکز تحقیقات مقاومت های میکروبی
خبرنگار

ادمین مرکز تحقیقات مقاومت های میکروبی

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings