• 1403/12/27 - 09:03
  • - تعداد بازدید: 14
  • - تعداد بازدید کنندگان: 14
  • زمان مطالعه: 2 دقیقه

کشف بیش از ۴۰ هزار نوع میکروب جدید روده در مردم آفریقا

346143.mp3 کشف بیش از ۴۰ هزار نوع میکروب جدید روده در مردم آفریقا
00:00
00:00
دانلود
00:00
00:00
دانلود
00:00
00:00
دانلود

کشف بیش از ۴۰ هزار نوع میکروب جدید روده در مردم آفریقا

دانشمندان موفق به کشف بیش از ۴۰ هزار نوع جدید ازمیکروب‌های روده در مردم آفریقا شدند. به گفته دانشمندان، کشف این میکروب‌ها می‌تواند رویکرد درمانی را برای میلیون‌ها نفر تغییر دهد.

در این پروژه، محققان نمونه‌های مدفوع هزار و هشتصد زن را از کنیا، غنا، بورکینافاسو و آفریقای جنوبی جمع آوری کردند. این نمونه‌ها با استفاده از فناوری متوالی ژنتیکی برای شناسایی میکروب‌های مختلف موجود مورد بررسی قرار گرفتند. طبق نتایج این مطالعه، باکتری‌های خاصی که در قاره‌های دیگر نادرهستند، درآفریقا فراوان هستند.

سال‌هاست که اکثریت  داروها بر اساس آزمایشات در کشورهای پیشرفته ساخته می‌شوند، اما باکتری‌های روده (اجزاء کوچکی که در سیستم گوارشی زندگی می‌کنند) به عملکرد این داروها کمک می‌کنند. مردم آفریقا دارای باکتری‌های روده کاملاً متفاوت با مردم اروپا یا آمریکا هستند.این بدان معناست که بسیاری از داروها ممکن است برای بیماران آفریقایی موثر نباشند. محققان می‌گویند این یافته‌ها می‌تواند به ایجاد داروهایی مخصوص برای مردم آفریقا کمک کند. ممکن است پزشکان نیاز به تجویز داروهای مختلف یا افزودن «پروبیوتیک» جهت درمان بیماران آفریقایی داشته باشند.

امیدی جدید برای درمان ایدز

به گفته محققان، یکی از هیجان انگیزترین اکتشافات، یافتن الگوهای منحصر به فرد از باکتری‌های روده در افراد مبتلا به ایدز بود.

زندگی شهری در مقابل زندگی روستایی

محققان دریافتند ساکنان مناطق روستایی نسبت به ساکنان شهرها باکتری‌های روده غنی‌تر و متنوع‌تری دارند. آنها همچنین دریافتند که شرکت کنندگان از مناطق شهری به دلیل خوردن فیبر کمتر و استفاده بیشتر از آنتی‌بیوتیک، اغلب فاقد یک باکتری به نام «ترپونما»(Treponema) هستند.

«چاریسا نایدو»(Charissa Naidoo) یکی از دستیاران مدیر مؤسسه میکروبیوم آفریقا هشدار داد که باکتری‌های مفید روده در حال ناپدید شدن هستند، زیرا آفریقایی‌ها سبک زندگی شهری را در پیش گرفته‌اند و از آنتی‌بیوتیک‌های بیشتری استفاده می‌کنند.

وی افزود: اقدام فوری مانند تغییرات در تغذیه، برای حفظ تنوع میکروبیوم روده در دوران استفاده بیش از حد از آنتی‌بیوتیک مورد نیاز است.

این روند می‌تواند عواقب طولانی مدتی داشته باشد. همچنین باعث افزایش ایجاد آلرژی‌ها، اختلالات خود ایمنی و بیماری‌های متابولیک مانند دیابت شود. با این حال، داستان به سادگی مقایسه زندگی روستایی در مقابل زندگی شهری نیست. این تیم دریافت که باکتری‌های روده حتی بین شهرهای مختلف مانند شهرهای کنیا و آفریقای جنوبی نیز متفاوت است. مشخص شد که نوع تغذیه محلی، عوامل محیطی و اقدامات فرهنگی همگی نقشی مهم درشکل‌دهی میکروبیوم روده ما دارند.

این مطالعه در مجله Nature منتشر شده است.

منبع: ایسنا

 
 
 
 
  • گروه اخبار : گروه های محتوا,اخبار,[اخبار پايگاه]
  • کد خبر : 346143
:
ادمین مرکز تحقیقات مقاومت های میکروبی
خبرنگار

ادمین مرکز تحقیقات مقاومت های میکروبی

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings